www.marcojorissen.nlTsjechië 2011

dag 01 de heenreis
dag 02 Jicin en wandeling bij Muzsky
dag 03 in de sporen van Wallenstein

dag 1
maandag 20 juni 2011
de heenreis

Ik ben zo tegen kwart voor zeven van huis vertrokken met mijn tijdelijke, tijdelijke auto. Omdat mijn leasauto aan de kilometers zat, en de nieuwe pas in november zal worden geleverd heb ik een tijdelijke auto gekregen. Maarrrr omdat ook de tijdelijke auto nog niet beschikbaar was heb ik nu een tijdelijke, tijdelijke auto. Het is wel in stijl om mee naar Tsjechie te gaan, een Skoda Fabia Station :-S
Hij is nog zo goed als niet met nog geen 2000 km op de teller, dus problemen mag dat niet geven. Tegen zevenen ben ik bij mijn reisgenoot Niels die zijn spullen ook achterin gooit en we gaan op weg naar Jicin.
Aan het einde van de middag, zo tegen vijven komen we aan en we betrekken ons hotel, Hotel Jicin in het centrum van, jawel, Jicin. Het hotel is prima en het eten idemdito.
S'avonds lopen we nog wat rond in het stadje en drinken wat in een lokale bar. Veel is hier niet te beleven op maandagavond...

 

dag 2
dinsdag 21 juni 2011
Jicin en wandeling bij Muzsky

S'morgens regent het. We hebben wat rondgelopen in het centrum van Jicin. Na de middag klaart het op en hebben we een opwarmwandeling gemaakt in de buurt van Muzsky. Wandeling was niet lang maar wel intensief met zeer stijle afdaling via ladders die niet allemaal compleet waren. Daarna erg stijle klim.
S' avonds de lokale specialiteit eend met rode kool gegeten met een paar wijntjes...
 
 
 

 

 

© 2010 Marco Jorissen